Du behöver

  • 2 stora potatisar
  • 1 hårdkokt ägg
  • 1 dl keso med löksmak
  • 1 burk (50 g) ansjovisfilé
  • 1 msk hackad persilja

Gör så här

1
1. Skrubba potatisarna väl under rinnande vatten. Torka dem och nagga dem med en gaffel. Placera potatisarna direkt på mikrougnens tallrik. Starta mikron och kör på full effekt 8-10 minuter tills de är mjuka helt igenom. Vänd potatisarna efter halva tiden.

2
2. Skala och hacka ägget. Blanda samman ägg och lökkeso.

3
3. Skär ett kryss i de bakade potatisarna och kläm ihop dem från sidorna. Lägg fyllningen i mitten. Låt ansjovisfiléerna rinna av och lägg på dem. Strö på persilja.

4
4. Servera med en blandad grönsallad med paprikastrimlor samt hyvlad och strimlad squash.