Du behöver
- 250 g laxfilé fint tärnad (vildfångad lax bör ha varit fryst i 3 dygn)
 - 1.5 tsk dijonsenap ljus
 - 1.5 tsk flytande honung
 - 1 tsk flingsalt
 - 0.5 st citron det rivna, yttersta skalet av
 - 150 g skalade räkor (ca 400 g med skal)
 - 40 g löjrom
 - svartpeppar
 - 2 tsk kallpressad rapsolja
 - 2 msk hackad gräslök
 - 2 msk hackad dill
 - 11 skiva baguette smörstekta
 
Gör så här
                Blanda laxen med senap, honung, salt och citronskal, låt stå i 10 minuter. Vänd ner resten av ingredienserna (utom brödet), smaka av med lite salt och svartpeppar. Lägg upp på brödskivorna.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







