Du behöver
- 2 st burkar svarta bönor sköljda och avrunna
- 2 msk olivolja
- 1 msk balsamvinäger
- salt
- svartpeppar nymalen
- 1 st rödlök
- 2.5 st tomater
- myntablad en näve färska
- 5 st lammkorvar av mergueztyp
Gör så här
1
Häll bönorna i en stor skål, blanda i olivolja och balsamvinäger, salta och peppra, blanda om.
2
Skala rödlöken, dela den mitt itu och skär varje halva i fina halvmånar på längden. Skär tomaterna i fyra klyftor vardera och skär bort kärnor och kärnhus. Tärna tomatköttet. Strimla myntabladen fint.
3
Vänd ner det mesta av lök, tomat och mynta i bönorna. Toppa med resten, salta och peppra. Servera med nystekt lammkorv.
Meny
Välkomstbubbel med hallon
Minicaesarsallad med räkor
Oeufs en cocotte
Bönsallad med mynta och lammkorv
Kycklingsmörgås med avokado och fetaost
Fyllda croissanter
Sconesbakelser med grädde och rårörda hallon
Ginger screwdriver med blodapelsin