Du behöver

  • 1 förp. Kronfågel BBQ Mix, kycklingdelar
  • 2 dl bulgurvete
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 2 paprikor i olika färger
  • 100 g lätt förvällda sockerärter
  • 1-2 påsar italiensk salladskrydda (ligger påsar i 3 pack) med tillhörande ingredienser.
  • Nymald svartpeppar
  • 2 msk färskhackad oregano

Gör så här

1
Grilla BBQ Mixen enligt anvisning på kycklingförpackningen, 30-40 minuter tills allt är genomgrillat* och har fått fin färg. Kärna ur och skär paprikorna i mindre bitar (ätstorlek). Lägg dem med skinnsidan uppåt på bakpappersklädd plåt och grilla dem i 250° C tills de mjuknat och fått lite färg. Koka bulgurvetet enligt anvisning på förpackningen med buljong. Blanda samman dressingen och häll över den ännu varma bulguren. Blanda i paprika, sockerärter och oregano. Smaka av om ev. mer kryddor eller örter behöver tillsättas och servera sen med BBQ Mixen.

2

3
* Köttsaften ska vara klar utan rosa inslag.

4

5
Tips: Vill man ha mer grönsaker som t ex bönor, broccoli etc. läggs de ner lätt förvällda strax innan servering.

6

7
Smaklig måltid!