Du behöver

  • 2 msk olja neutral
  • 1 st chili finhackad
  • 1 msk ingefära riven
  • 2 st vitlöksklyftor rivna
  • 1 st Quornfärs påse
  • 1 st morot riven
  • 0.5 dl fisksås eller ljus japansk soja
  • 0.5 dl tamarisoja
  • 1 kruka hackad koriander (kan uteslutas)
  • 1 dl jordnötter grovhackade torrostade
  • 1 st mango tärnad
  • 1 st avokado tärnad
  • 1 st huvud isbergssallad eller 3 gemsalladshuvuden

Gör så här

1
Hetta upp oljan i en stor panna. Fräs chili, ingefära och vitlök hastigt utan att det tar färg.

2
Tillsätt quornfärs och de rivna morötterna och fräs ytterligare 4–5 minuter på medelvärme.

3
Häll i fisksås och tamarisoja och låt det hastigt koka in.

4
Garnera med hackad koriander.

5
Lägg torrostade jordnötter, tärnad mango och avokado i

6
separata småskålar.

7
Plocka bladen från salladshuvudet och lägg på ett fat.

8
Låt var och en fylla salladsblad med färs och toppa med jordnötter, mango och avokado.