Du behöver

  • 2 skiva vitt bröd tärnat
  • 1 st gul lök hackad
  • 1 pkt bacon klippt eller skuren i mindre bitar
  • 1 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • 1 st kyckling (ca 1,2 kg)
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här

1
Blanda bröd, lök, bacon, ägg och mjölk. Tryck in det hela i fågeln. Blir det något över, låt det grädda med vid sidan om. Salta och peppra fågeln.

2

3
Placera den med bröstet upp i en ugnssäker form. Stek i 200 graders ugnsvärme sammanlagt 1 1/2 timme. Tlllsätt

4
lite vatten om det blir torrt i formen. Vänd gärna fågeln ett par gånger under stekningen.

5
Servera sallad till.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows