Du behöver

  • 4 portioner röd quinoa
  • 1 röd lök
  • 1 röd paprika
  • 1/2 chili
  • 1 burk bönor
  • 1 msk olja
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt och peppar
  • 1/2 dl mjöl
  • 1/2 dl senapspulver
  • 4 kycklingfiléer, gärna majskyckling
  • olja att steka i.

Gör så här

1
1 Skölj quinoan och koka den enligt anvisningarna på förpackningen.

2
2 Skär löken och paprikan i strimlor. Finhacka chilin.

3
3 Skölj av bönorna i kallt vatten. Blanda bönor, lök, paprika och chili. Häll på olja, vinäger, salt och peppar.

4
4 Blanda mjöl och senapspulver. Vänd kycklingfiléerna

5
i senapsmjölet och stek kycklingen i cirka 5 minuter på var sida. Blanda till sist ned quinoan i bönsalladen och servera med grönsallad.