Du behöver
- 4 portioner röd quinoa
- 1 röd lök
- 1 röd paprika
- 1/2 chili
- 1 burk bönor
- 1 msk olja
- 1 msk balsamvinäger
- salt och peppar
- 1/2 dl mjöl
- 1/2 dl senapspulver
- 4 kycklingfiléer, gärna majskyckling
- olja att steka i.
Gör så här
1
1 Skölj quinoan och koka den enligt anvisningarna på förpackningen.
2
2 Skär löken och paprikan i strimlor. Finhacka chilin.
3
3 Skölj av bönorna i kallt vatten. Blanda bönor, lök, paprika och chili. Häll på olja, vinäger, salt och peppar.
4
4 Blanda mjöl och senapspulver. Vänd kycklingfiléerna
5
i senapsmjölet och stek kycklingen i cirka 5 minuter på var sida. Blanda till sist ned quinoan i bönsalladen och servera med grönsallad.