Du behöver
- 1 burk (500 g) mild kormasås
 - 2 1/2 dl vatten
 - 300 g minimorötter
 - salt, kajennpeppar
 - 600 g tinad spättafilé
 - 1/2 kruka färsk koriander
 
Gör så här
1
                1 Sjud upp kormasåsen med vattnet i en traktörpanna eller liknande. Halvera minimorötterna och låt dem koka med i cirka 5 minuter.
            
2
                2 Salta och peppra fiskfiléerna. Finhacka koriandern och strö den på filéerna. Rulla ihop dem, fäst eventuellt med tandpetare. Lägg ruladerna med skarven ner i kormasåsen.
            
3
                3 Lägg på lock, koka upp. Sänk till svag värme och låt fisken sjuda 5–8 minuter, tills fisken är genomkokt. Servera med basmatiris.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Fettsnålt!