Du behöver
- 1 st röd chili hackad
 - 2 st vitlöksklyftor hackade
 - 1 msk rapsolja
 - 5 dl vatten
 - 1.5 msk fiskfond konc
 - 2 msk japansk soja
 - 1 msk ingefära riven
 - 300 g wokgrönsaker frysta
 - 600 g lax 3 x 3 cm
 - salt
 - 1 dl färsk koriander
 - 350 g äggnudlar
 
Gör så här
1
                Fräs chilin och vitlöken i rapsoljan utan att den tar färg. Tillsätt vatten, fiskfond och soja. Koka i 3 minuter.
            
2
                Lägg i ingefära, grönsaker och lax, salta. Koka upp och koka sakta i en minut.
            
3
                Blanda i hackad koriander. Servera med nykokta äggnudlar.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Supersnabbt!