Du behöver
- ca 250 g lövbiff
 - 1 msk japansk soja
 - 1 vitlöksklyfta
 - 1 krm svartpeppar
 - 3–4 salladslökar ca 100 g färska eller frysta haricots verts
 - 1–2 msk rapsolja
 - salt
 - 2–3 msk Chili & red paprika nötblandning (Estrella)
 
Gör så här
1
                1 Skär lövbiffen i bitar. Blanda soja, skalad och pressad vitlöksklyfta och nymald svartpeppar i en plastpåse. Lägg ner köttet och ruska om så att alla köttbitar kommer i kontakt med marinaden. Låt ligga cirka 15 minuter.
            
2
3
                2 Skölj, ansa och skär salladslökarna i bitar. Ansa och skölj bönorna eller använd frysta bönor som de är.
            
4
5
                3 Woka först hastigt grönsakerna i lite olja. Ta upp dem och öka värmen. Woka köttet i resten av oljan. Lägg ner grönsakerna och nötterna när köttet är nästan helt klart.
            
6
7
                4 Bjud direkt med fullkornsris och en sallad, sojasås och en blandad sallad.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Att servera till:
fullkornsris
blandad sallad