Du behöver
- paprikor ca 1 kg röda
 - 200 g råsocker
 - 1 dl vitvinsvinäger
 - saft av 1
 
Gör så här
1
                Skölj paprikorna och lägg dem på alfolie i lilla långpannan. Grilla i 225 grader under ugnsgrillen tills ytan blir svartbränd, vänd paprikorna ibland, det tar cirka 15 minuter.
            
2
                Ta ut paprikorna och täck över långpannan. Låt frukterna svalna till rumstemperatur.
            
3
                Dra skinnet av frukterna, avlägsna frön och stjälkar. Mosa fruktköttet grovt i matberedare.
            
4
                Häll moset i en vid kastrull eller traktörpanna. Tillsätt socker och vinäger.
            
5
                Koka utan lock tills marmeladen är tjock, 1-2 timmar. Rör om ibland. Smaka av med citronsaft.
            
6
                Låt kallna och förvara marmeladen i kylskåp, den är färskvara.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







