Du behöver
- 600 g laxfilé i cm-tjocka skivor
 - 3 msk japansk soja
 - 400 g äggnudlar
 - 1 st råkost (275 g)
 - 0.5 dl hackad koriander
 - 2 msk pressad lime
 - 1 msk japansk soja
 - 2 msk sesamolja
 - 2 msk sweet chilisås
 - salt
 
Gör så här
1
                Lägg laxbitarna på ett fat och häll på soja. Låt dra i 10 minuter.
            
2
                Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Spola dem kallt. Klipp dem lite kortare med en sax.
            
3
                Blanda nudlarna med råkosten, koriander, lime, soja, sesamolja, sweet chili-sås och lite salt.
            
4
                Torka av laxskivorna och halstra dem i 1/2–1 minut på varje sida och servera till nudelsalladen. Pressa gärna över lite extra lime.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







