Du behöver

  • 200 g lammfärs
  • 0.5 tsk salt 2 krm citronpeppar
  • 2 tsk potatismjöl
  • 2 msk vatten
  • 50 g fetaost
  • 3 msk ströbröd
  • smör att steka i

Gör så här

1
Smula sönder färsen i en bunke. Rör hastigt ner salt, peppar, potatismjöl och vatten till en slät färs.

2
Forma 3-4 biffar på en bräda. Lägg fetaost på biffarnas ena halvdel och vik den andra över.

3
Klappa biffarna till rund fason i ströbröd.

4
Stek dem på båda sidor i medelvarm panna. Garnera med myntablad.

5
Servera couscous med kålrot: fintärna eller grovriv 275 gram kålrot. Koka mjukt i 2 1/2 deciliter vatten med 1/2 tesked salt cirka 5 minuter. Ta kastrullen av plattan och rör ner 2 1/2 deciliter couscous. Låt svälla

6
5 minuter, rör om och tillsätt 2 matskedar hackad persilja.