Du behöver
- 3-4 persikor
- 2-3 päron
- Kokossås med mandel:
- 50 g smör
- 1/2 dl råsocker strö
- 1/2 dl honung
- 1 msk vetemjöl
- 1 msk mjölk
- 1/2 dl kokosflingor
- 1/2 dl mandelspån eller hackad mandel
- Lingonsås:
- 1 1/2 dl råa lingon
- 1 dl råsocker strö
- 1 msk vatten
- Chokladglass:
- Beräkna ca 100 g
Gör så här
1
<b>Kolasåsen:</b>
2
Låt smör, socker, honung, vetemjöl och mjölk koka upp.
3
Rör ner kokos och mandel. Låt gärna såsen svalna i kastrullen.
4
Hetta sedan upp den igen till serveringen.
5
<b>Lingonsås:</b>
6
Låt lingonen koka upp och puttra någon minut.