Du behöver

  • 3-4 persikor
  • 2-3 päron
  • Kokossås med mandel:
  • 50 g smör
  • 1/2 dl råsocker strö
  • 1/2 dl honung
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 msk mjölk
  • 1/2 dl kokosflingor
  • 1/2 dl mandelspån eller hackad mandel
  • Lingonsås:
  • 1 1/2 dl råa lingon
  • 1 dl råsocker strö
  • 1 msk vatten
  • Chokladglass:
  • Beräkna ca 100 g

Gör så här

1
<b>Kolasåsen:</b>

2
Låt smör, socker, honung, vetemjöl och mjölk koka upp.

3
Rör ner kokos och mandel. Låt gärna såsen svalna i kastrullen.

4
Hetta sedan upp den igen till serveringen.

5
<b>Lingonsås:</b>

6
Låt lingonen koka upp och puttra någon minut.