Du behöver

  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 100 g hackad sötmandel
  • 6-7 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1/4 tsk salt
  • 100 g hackad god blockchoklad
  • Pensling:
  • uppvispat ägg

Gör så här

1
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker smidigt. Blanda mandel, mjöl, bakpulver, bikarbonat, salt och choklad. Rör ner det i äggsmeten. Rör inte mer än nödvändigt. Rulla ut längder, cirka 3 centimeter i diameter, och lägg dem på plåtar. Pensla dem med uppvispat ägg.

2
Grädda i 20 minuter. Låt dem svalna en aning och skär dem sedan i sneda bitar. Sänk värmen till 100 grader och torka skorporna i 30 minuter.

Portioner
0 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows