Du behöver
- 2 ägg
- 2 dl strösocker
- 100 g hackad sötmandel
- 6-7 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1/2 tsk bikarbonat
- 1/4 tsk salt
- 100 g hackad god blockchoklad
- Pensling:
- uppvispat ägg
Gör så här
1
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker smidigt. Blanda mandel, mjöl, bakpulver, bikarbonat, salt och choklad. Rör ner det i äggsmeten. Rör inte mer än nödvändigt. Rulla ut längder, cirka 3 centimeter i diameter, och lägg dem på plåtar. Pensla dem med uppvispat ägg.
2
Grädda i 20 minuter. Låt dem svalna en aning och skär dem sedan i sneda bitar. Sänk värmen till 100 grader och torka skorporna i 30 minuter.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows