Du behöver
- 20 st kycklingfiléer
- 750 g pasta okokt
- 4 kruka rucolasallad
- 1 kg blandad sallad
- 350 g bönor förvällda gröna
- 2 st rädisor knippen skivade
- 2 st rödlökar strimlade
- 500 g cocktailtomater halverade
- 500 g kvisttomat klyftade
- 2 st gurkor skalade och skivade
- 2 st paprikor strimlade gula + 2 röda
- 250 g oliver svarta av god sort
- 150 g soltorkade tomater i olja
- 800 g fetaost smulad
- salt och nymalen svartpeppar
Marinad:
2.5 dl olja
1 dl balsamvinäger
0.5 dl honung
saft + skal av 2 limefrukter
3 st pressade vitlöksklyftor
1 tsk svartpeppar
Buffétips!
Förutom sallader, såser, ostar, bröd och småplock kan det kännas bra att ställa fram något mer matigt på buffébordet. Recepten är från boken “Festen kan börja”, Ica bokförlag.