Du behöver

  • 1 pkt vete-tortillas
  • 2 st röda paprikor
  • 2 st philadelphiaost
  • 4 dl parmesanost eller cheddarost
  • 2 st pesto burkar

Gör så här

Sätt ugnen/grillen på 275 grader. Skär paprikorna i klyftor och ta ur kärnorna. Grilla klyftorna med skinnsidan upp tills skinnet blir lite svartbubbligt. Låt ånga av i plastpåse. Dra av skalen och skär dem i strimlor. Bred Philadelphiaosten över tortillabröden. Strö över den rivna osten. Lägg en sträng med paprikastrimlor mitt på och klicka över rikligt med pesto. Rulla ihop tortillabröden hårt och stek i lite olja på alla sidor. Låt svalna och skär varje rulle i fem delar. Servera stående på ett stort fat.


Kommentar:
Buffétips!
Förutom sallader, såser, ostar, bröd och småplock kan det kännas bra att ställa fram något mer matigt på buffébordet. Recepten är från boken “Festen kan börja”, Ica bokförlag.