Du behöver
- 6 kycklinglår
- salt och svartpeppar
- 12 skivor parmaskinka eller liknande
- 200 g färskost eller philadelphiaost
- 1 kruka rucola, 50 g
- 1 msk olivolja
Gör så här
1
Bena ur låret, endast den övre delen fram till leden. Det gör man lättast uppifrån. Ta bort skinnet också.
2
Krydda kycklingen med salt och peppar.
3
Finhacka rucola och blanda med färskost.
4
Fyll överdelen med ostmassan och linda två skivor skinka runt varje lår.
5
Pensla en ugnssäker form med olja och ugnsbaka kycklinglåren i 200 grader ca 35 minuter.
6
Servera kycklingen med salviasky och potatispuré. På Wreta Gestgifveri serveras kålrabbipuré till kycklingen. Det kan vara svårt att få tag på kålrabbi, potatis går lika bra.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Fler recepttips från Wreta Gästgifveri hittar du om du klickar på länkarna!