Du behöver

  • 1 st aubergine stor
  • 1 st squash stor
  • 1 st lök stor gul
  • 2 st röda paprikor
  • 4 st tomater
  • olivolja
  • 1 kruka ruccolasallad eller färsk spenat
  • 1 dl svarta oliver
  • salt och peppar

Fetaostkräm:

175 g fetaost
2 msk matlagningsyoghurt
1 tsk timjan eller basilika

Gör så här

Skär aubergine och squash i tärningar. Skala och klyfta löken. Ansa och tärna paprikan. Skär tomaterna i klyftor. Hetta upp lite olja i en wok- eller stekpanna och fräs aubergin, squash och lök tills de fått lite färg. Tillsätt paprika och tomat. Fräs grönsakerna knappt mjuka. Vänd ner rucola och oliver. Krydda. Mixa fetaost, yoghurt och kryddor till en kräm. Servera den till grönsakerna.