Du behöver

  • 400 g sejfilé fryst
  • 0.5 st citron
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk salt

Spenat:

1 st spenat (150 g), rensad färsk
1 msk vatten
1 dl crème fraîche
dragonblad eller 1
salt och vitpeppar

Gör så här

1
Halvtina fiskblocket och skär det i tjocka skivor på snedden.

2
Lägg ihop dem igen till ett block i en kastrull eller panna med en bottenskyla vatten. Lägg på lock och låt fisken sjuda på medelvärme 8-10 minuter tills den är fast rakt igenom.

3
Spenaten: Lägg bladen direkt i en vid panna med en bottenskyla vatten.

4
Sätt pannan på drygt medelvarm platta.

5
Vänd bladen hela tiden tills de nätt och jämnt sjunker samman, 3-5 minuter.

6
Ta pannan av plattan och vänd ner crème fraîche.

7
Smaka av med salt, peppar och dragon.

8
Lägg upp fisken på fat eller tallrikar.

9
Skeda på lite fisksky.

10
Klicka spenaten över och servera med pressad potatis.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows