Du behöver

  • 1 bit (400-500 g) gravad lax
  • 1-2 msk mango chutney
  • 1 krm grovmald peppar
  • 1 msk olivolja
  • Räksås:
  • 300-400 g räkor med skal
  • 1 dl hovmästar- eller gravlaxsås
  • 1 dl crème fraîche

Gör så här

1
Ta bort laxens ben och dela fisken i 4 jämnstora bitar. Låt skinnet sitta kvar. Bred ett jämnt lager mango chutney över ytan. Peppra och ringla över oljan.

2
Grilla fisken i kontaktgrill ett par minuter eller under grillelementet i ugnen. Passa noga!

3
<b>Räksåsen: </b>Skala räkorna och grovhacka hälften. Blanda hovmästar- eller gravlaxsåsen och crème fraîche i en skål. Rör ner de hackade räkorna. Servera de hela som garnering.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows