Du behöver
- 1 bit (400-500 g) gravad lax
- 1-2 msk mango chutney
- 1 krm grovmald peppar
- 1 msk olivolja
- Räksås:
- 300-400 g räkor med skal
- 1 dl hovmästar- eller gravlaxsås
- 1 dl crème fraîche
Gör så här
1
Ta bort laxens ben och dela fisken i 4 jämnstora bitar. Låt skinnet sitta kvar. Bred ett jämnt lager mango chutney över ytan. Peppra och ringla över oljan.
2
Grilla fisken i kontaktgrill ett par minuter eller under grillelementet i ugnen. Passa noga!
3
<b>Räksåsen: </b>Skala räkorna och grovhacka hälften. Blanda hovmästar- eller gravlaxsåsen och crème fraîche i en skål. Rör ner de hackade räkorna. Servera de hela som garnering.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows