Du behöver

  • 300 g torskfilé blockfryst
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm citronpeppar
  • 1 st påse (550 g) frysta höstgrönsaker (550 g)
  • 1 st påse såspulver till vitvinssås med örter till vitvinssås med örter
  • 1 msk små äppeltärningar

Gör så här

1
Halvtina fisken i mikron. Strö på salt och peppar och tillaga fisken färdig på medeleffekt i mikron, eller med 1/2 dl vatten i kastrull med lock på svag värme på platta.

2
Lägg frysgrönsakerna i kokande saltat vatten. Koka upp igen och koka 3 minuter. Sila bort vattnet.

3
Tillaga såsen enligt anvisning på förpackningen. Lägg i äppeltärningarna och 4 matskedar fiskspad från fisken. Koka 3 minuter.

4
Lägg fisken ovanpå grönsakerna och häll såsen över. Kokt (mandel)potatis till.