Du behöver

  • 300 g bogfläsk
  • 1 st röd paprika
  • 1 st paprika gul
  • 500 g champinjoner färska
  • 2 st gula lökar
  • 1 st bambuskott brk
  • 1 st vattenkastanjer brk
  • minimajs burk
  • 4 st fefferoni
  • 2 st vitlöksklyftor

Sås:

2.5 dl chilisås
4 msk soja
1 st buljongtärning

Gör så här

1
Strimla köttet i lämplig storlek.

2
Rensa paprikorna och skiva dem. Rengör champinjonerna och skiva dem. Hacka löken.

3
Fräs allt i en het panna eller wok.

4
Tillsätt bambuskott, vattenkastanjer och eventuellt minimajs (dela gärna minimajsen i mindre bitar). Klipp över fefferonin. Pressa över vitlöken.

5
Häll över chilisåsen, sojan och buljontärningen. Låt puttra i cirka 20 minuter.

6
Servera med jasminris.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.