Du behöver

  • 1 st gul lök
  • olja
  • 500 st nötfärs gr
  • 1 st champinjoner burk hela
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 2.5 dl mellangrädde
  • 2 msk fransk senap
  • 2 msk soja
  • 2 tsk dragon

Gör så här

1
Hacka löken och fräs den mjuk. Tillsätt köttfärsen och fräs den smulig. Tillsätt svampen, spara spadet. Blanda ner buljongtärning och grädde. Småkoka cirka 5 minuter på svag värme, tillsätt även champinjonspadet till önskad konsistens.

2
Blanda senap, soja och torkad dragon i en kopp och rör om väl. Smaksätt med denna blandning till önskad smak. Obs! Salta ej, tillsätt eventuellt mer soja.

3
Servera med ris eller potatismos.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.