Du behöver

  • 7 st potatis medelstora
  • 1 st lök
  • olja
  • spenat hackad
  • 4 st ägg
  • salt
  • peppar
  • muskot en nypa riven
  • 100 g fetaost

Gör så här

1
Koka den skalade och delade potatisen. Stek under tiden den hackade löken försiktikt mjuk i djup stekpanna eller gryta. När potatisen är kokad, fortsätt steka den med löken.

2
Om du använder färsk spenat, koka den först. Pressa sedan spenaten, både den frusna och den färska, i en sil, så att så mycket som möjligt av vätskan trycks ur. Sprid den sedan öven potatisen och löken.

3
Vispa upp äggen, blanda i salt, peppar och muskot och häll över blandningen i stekpannan. Stek tills omeletten har stelnat. Skär under tiden skär fetaosten i kuber och strö över blandningen i pannan. När omeletten har stelnat under, ställ hela pannan under grillen så att äggen stelnar ovanpå och fetaosten blir lite gyllenbrun.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.