Du behöver
- 7 st potatis medelstora
- 1 st lök
- olja
- spenat hackad
- 4 st ägg
- salt
- peppar
- muskot en nypa riven
- 100 g fetaost
Gör så här
1
Koka den skalade och delade potatisen. Stek under tiden den hackade löken försiktikt mjuk i djup stekpanna eller gryta. När potatisen är kokad, fortsätt steka den med löken.
2
Om du använder färsk spenat, koka den först. Pressa sedan spenaten, både den frusna och den färska, i en sil, så att så mycket som möjligt av vätskan trycks ur. Sprid den sedan öven potatisen och löken.
3
Vispa upp äggen, blanda i salt, peppar och muskot och häll över blandningen i stekpannan. Stek tills omeletten har stelnat. Skär under tiden skär fetaosten i kuber och strö över blandningen i pannan. När omeletten har stelnat under, ställ hela pannan under grillen så att äggen stelnar ovanpå och fetaosten blir lite gyllenbrun.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.