Du behöver

  • 1 msk curry
  • 2 msk olja
  • 2 gula lökar
  • 1 morot
  • 1 syrligt äpple
  • 1 1/2 msk soja
  • 1/2 msk vinäger
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm ingefära
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • salt
  • 1 1/2 dl vatten
  • 250-300 g falukorv (kan uteslutas om du är vegetarian som Tove)

Gör så här

1
Fräs curryn i fettet i en stekpanna. Skala och hacka lök, morot och äpple. Lägg ner i stekpannan. Tillsätt soja, vinäger, paprikapulver, ingefära och vitlök och smaka av med salt.

2
Häll över vattnet och koka cirka 10 minuter. Strimla eventuellt i korven och låt den bli varm. Servera med pasta eller ris. Klart!


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Välj pasta som passar vid eventuell allergi.