Du behöver

  • 4 st ägg
  • 2 st rödlökar
  • 1 st tonfisk burk i olja
  • 5 msk kapris
  • 1 st krasse låda
  • salt och peppar
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • feferoni

Gör så här

Hårdkoka äggen cirka 10 minuter och finhacka dem. Skala och finhacka lökarna. Lägg i en skål. Blanda ner tonfisken, använd en gaffel för att dela fisken. Blanda i kapris, klippt krasse, salt och svartpeppar. Tillsätt till sist majonnäs och gräddfil och blanda om väl. Dekorera med feferoni om du serverar den som sallad. Stoppa annars in röran och feferoni i ett bröd.


Kommentar:
Vill du inte stoppa in röran i en macka, ät den som sallad med brödet till.
Välj bröd till som passar vid eventuell allergi.