Du behöver

  • 1 stor grovhackad lök
  • 2 msk olja
  • 200 g (lamm)färs
  • 1 dl chilisås
  • 1 burk (340 g) mexicorn (majs + paprika)
  • 1 paket mjuka tortillabröd + 1 msk olivolja
  • riven pepparrot
  • chilisås

Gör så här

1
Vänd löken i oljan i en mikrotålig form. Täck ej. Mikra på full effekt 2 minuter.

2
Smula ner färsen i lökhacket med en gaffel. Täck. Mikra på full effekt 2 minuter.

3
Rör ner chilisås och avsilade mexicorn. Täck. Mikra på full effekt 2 minuter.

4
Vänd under tiden tortillabröden i olja i het stekpanna så att de får fin färg. Trava fyllningen på hälften av bröden. Strö på generöst med pepparrot occh klicka chilisås på toppen. Täck med resten av bröden.