Du behöver
- 2 st gula lökar
- 1 pkt paprika strimlad fryst
- 1 st burk champinjoner
- 1 msk olja
- 2 st tomater burkar krossade
- 1 st grönsaksbuljongtärning
- 1 tsk salt
- 0.5 tsk chilipulver
- 1 tsk paprikapulver
- 2 tsk oregano
- svartpeppar
- 16 st lasagneplattor
- 750 g keso
- 4 dl riven ost
Gör så här
1
Fräs lök, paprika och champinjoner i olja. Tillsätt tomater, buljong, salt och kryddor. Koka i 10 minuter.
2
Smörj en form och varva plattor, sås och keso. Avsluta med riven ost.
3
Grädda i 200 graders ugnsvärme i 20-25 minuter.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Välj lasagneplattor som passar vid eventuell allergi.