Du behöver

  • 2 st gula lökar
  • 1 pkt paprika strimlad fryst
  • 1 st burk champinjoner
  • 1 msk olja
  • 2 st tomater burkar krossade
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk chilipulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 tsk oregano
  • svartpeppar
  • 16 st lasagneplattor
  • 750 g keso
  • 4 dl riven ost

Gör så här

1
Fräs lök, paprika och champinjoner i olja. Tillsätt tomater, buljong, salt och kryddor. Koka i 10 minuter.

2
Smörj en form och varva plattor, sås och keso. Avsluta med riven ost.

3
Grädda i 200 graders ugnsvärme i 20-25 minuter.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Välj lasagneplattor som passar vid eventuell allergi.