Du behöver

  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl crème fraîche
  • 1 st dill kruka
  • 1 st gräslök kruka
  • 1 st persilja bladen av en liten knippa persilja
  • 1 st vitlöksklyftor
  • 1 tsk dijonsenap
  • 420 g femminuterssill

Gör så här

1

Stavmixa 1/2 dl god majonnäs, 1/2 dl crème fraîche, 1 kruka dill, 1 kruka gräslök, bladen av en liten knippa persilja, 1 klyfta vitlök och 1 tsk dijonsenap till en slät grön sås. 

2

Smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar. 

3

Skär en förpackning (420 g) väl avrunnen femminuterssill i mindre bitar och vänd ner i såsen. 

4

Låt gärna mogna ett par timmar i kylskåp.


Kommentar:
Tips Servera på små kokta potatishalvor, toppa med en klick laxrom.