Du behöver
- 3 st äggulor
- 3 msk strösocker
- 3 msk marsalavin eller vitt vin
- 8 dl bär t ex jordgubbar i bitar, hallon, svarta vinbär, björnbär, moreller, röda vinbär, färska eller frysta och tinade
- florsocker
Gör så här
1
Ställ fyra ugnssäkra portionsformar på en ugnsplåt.
2
Mät upp äggulor, socker och vin i en rostfri kastrull och vispa ihop. Sätt kastrullen på medelstark värme och vispa tills blandningen blir tjock och krämig, den får inte koka.
3
Sätt ugnen på 225 grader, endast grill.
4
Varva bären och krämen i formarna.
5
Sätt plåten med formarna i ugnen under grillen, med ugnsluckan öppen, cirka 3 minuter eller tills krämen fått fin färg, passa noga så att den inte blir bränd.
6
Pudra med florsocker och servera.