Du behöver
- 1 dl strösocker
 - 1 st ägg
 - 1.5 dl vetemjöl
 - 1 tsk bakpulver
 - 100 g smör
 - 1.5 st rabarberstjälkar
 - 1 näve hasselnötter grovhackade
 
Gör så här
1
                Smält smöret. Rör ägg och socker, blanda mjöl och bakpulver och rör ned i äggsmeten. Tillsätt smöret och häll smeten i en liten smord pajform.
            
2
                Tvätta rabarbern och skiva tunt med en vass kniv. Stick ned rabarberskivor i smeten och strö hackade hasselnötter över.
            
3
                Grädda mitt i ugnen i 175 grader cirka 30 minuter tills pajen fått fin färg. Servera som den är eller med vaniljglass till.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







