Du behöver
- 1 1/2 dl sötad kondenserad mjölk
- några droppar grön hushållsfärg
- 2 krm pepparmintarom
- 5 dl kokosflingor
- 1 dl florsocker
- Dekor
- 50 g mörk choklad
Gör så här
1
Klä en liten rektangulär form, cirka 15 x 18 centimeter, med plastfolie.
2
Mät upp den kondenserade mjölken i en bunke. Rör ner den gröna färgen och mintaromen och därefter kokosflingor och florsocker. Smaka av och tillsätt eventuellt mer pepparmint.
3
Tryck ut smeten i formen och jämna till toppen med till exempel en stekspade. Ställ kallt i cirka 2 timmar.
4
Stjälp upp och skär fudgen i små bitar. Lägg på en bricka klädd med smörgås- eller bakplåtspapper.
5
Bryt chokladen i bitar och smält den försiktigt i mikron eller över vattenbad. Ringla eller spritsa den över mintbitarna. Låt stelna i kylen och förvara kallt fram till serveringen.