Du behöver

  • 1 1/2 dl sötad kondenserad mjölk
  • några droppar grön hushållsfärg
  • 2 krm pepparmintarom
  • 5 dl kokosflingor
  • 1 dl florsocker
  • Dekor
  • 50 g mörk choklad

Gör så här

1
Klä en liten rektangulär form, cirka 15 x 18 centimeter, med plastfolie.

2
Mät upp den kondenserade mjölken i en bunke. Rör ner den gröna färgen och mintaromen och därefter kokosflingor och florsocker. Smaka av och tillsätt eventuellt mer pepparmint.

3
Tryck ut smeten i formen och jämna till toppen med till exempel en stekspade. Ställ kallt i cirka 2 timmar.

4
Stjälp upp och skär fudgen i små bitar. Lägg på en bricka klädd med smörgås- eller bakplåtspapper.

5
Bryt chokladen i bitar och smält den försiktigt i mikron eller över vattenbad. Ringla eller spritsa den över mint­bitarna. Låt stelna i kylen och förvara kallt fram till serveringen.