Du behöver

  • 1 banan
  • 2 kiwi
  • ca 400 g melon
  • några jordgubbar
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 dl keso naturell
  • 2 msk flytande honung

Gör så här

1
1. Skala och skär banan, kiwi och melon i tjocka bitar.

2

3
2. Trä frukten på fyra grillspett.

4

5
3. Rosta kokosflingorna i torr stekpanna så de får färg.

6

7
4. Strö kokosflingorna ovanpå fruktspetten.

8

9
5. Blanda keso och honung i en skål.

10

11
6. Servera blandningen till fruktspetten.


Kommentar:
Receptet är hämtat ur boken ”Familjens stora sunda kokbok”, av Kristina Eriksson och Åsa Dahlgren, bokförlaget Semic.

240 KCAL PER PORTION
E% 14 proc protein, 36 proc fett, 50 proc kolhydrater.