Du behöver

  • ca 300 g tunna rostbiffsskivor av Ă€lg eller hjort
  • 150 g spĂ€dd Ă€lgfĂ€rs (se Ă€lgburgare)
  • 1/2 röd chilifrukt, finhackad
  • smör till stekning
  • skogschampinjoner i 1/4-delar
  • lingonsylt

Gör sÄ hÀr

1
Bered fÀrsen enligt anvisning pÄ Àlgburgare ovan, en tredjedel av ingredienserna rÀcker.

2
Platta till köttskivorna ytterligare med knytnÀven eller en köttklubba. Fördela fÀrsen pÄ skivorna och strö pÄ finhackad chili. SkÀr till skivorna i kvadrater och rulla ihop varje med fÀrssidan inÄt. FÀst med tandpetare, ruladnÄl eller bind om ett snöre.

3
Bryn ruladerna runt om i stekpanna, sÀnk vÀrmen, lÀgg pÄ lock och brÀsera ruladerna tills de Àr genomstekta, cirka 10 minuter. VÀnd dem en gÄng under tiden.

4
Servera ruladerna med skyn, nybrynta skogschampinjoner och lingonsylt.