Du behöver
- 4 prt spagetti
 - 2 dl matyoghurt
 - 0.5 st purjolök
 - salt, svartpeppar
 - 400 g tonfisk i vatten
 - 1 dl riven parmesanost eller liknande
 - 2 st paprikor orange
 - 100 g svarta oliver
 
Gör så här
1
                1 Koka spagettin på vanligt vis. Koka upp yoghurten i kastrull, snitta, skölj ur och skiva purjon. Låt purjobitarna koka i yoghurt 5 minuter på svag värme, salta och peppra.
            
2
3
                2 Öppna tonfiskburkarna och låt fisken rinna av i sil. Vänd ner fisken i purjogrädden tillsammans med det mesta av osten, hetta upp tills allt småputtrar.
            
4
5
                3 Servera genast med spagetti, skivad paprika, oliver och
            
6
                lite mer riven ost.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







