Du behöver

  • salt
  • 400 g lax, i kuber
  • 200 g (ca 6 stora) champinjoner, i mindre bitar
  • smör
  • 2 avokador, tärnade
  • 1 citron, saften
  • 1 röd lök, skuren i tunna klyftor
  • Dill- och vitlökskräm:
  • 1/2 ask (à 200 g) philadelphiaost
  • 1/2 dl grädde
  • (valfri fetthalt)
  • 1–2 vitlöksklyftor, pressade eller hackade
  • 1 ask röd stenbitsrom
  • 1 dl klippt dill

Gör så här

1
1 Salta lite över lax och svamp och bryn i smör tills laxbitarna är genomstekta.

2
2 Placera avokadotärningarna i citronsaften någon minut. Lägg upp av allt på tallrik.

3
3 Blanda ingredienserna till krämen. Servera allt tillsammans med bröd.

Tillagningstid
30 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows