Du behöver
- 2 st morötter
 - 2 st rättika
 - 1 st knippa rädisor
 - 1 tsk salt
 - 0.5 dl risvinäger
 - 1 msk strösocker
 
Gör så här
1
                Skala morötterna och rättikorna och skiva dem i tunna skivor. För att få extrasnygga morotsskivor skär man små jack längs med moroten innan man skivar. Fyra jack runt om och morotsskivan förvandlas till en blomma!
            
2
                Blanda grönsakerna och häll på salt så att de mjuknar. Låt stå 30 minuter i rumstemperatur. Ta bort det gröna från rädisorna och skär ett kryss i varje rädisa. Lägg i kallt vatten och rädisorna slår ut som blommor. Blanda socker och vinäger.
            
3
                Pressa ut vattnet från morötterna och rättikorna, blanda och häll på dressingen.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







