Du behöver
- 1 st lammstek i skivor
 - 0.5 dl olja
 - 1 tsk mynta eller 1 msk färsk mynta
 - 1 tsk salt
 - 1 krm svartpeppar grovmalen
 - rosmarin till garnering
 
Gör så här
1
                Be att få steken sågad i drygt centimetertjocka skivor rakt över benet, vilket går bra medan steken är fryst. Snitta genom skivornas yttre hinna så att de inte vrider upp sig så mycket under grillningen.
            
2
                Blanda samman en marinad av olja, smulad torkad mynta eller grovhackad färsk, salt och peppar. Lägg nästan upptinat kött i marinaden i en plastpåse och marinera ett par timmar eller över natten.
            
3
                Ta upp köttskivorna och grilla dem på galler över intensiv hetta, cirka 3 minuter på varje sida. Vänd ett par gånger under tiden.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







