Du behöver
- 4 st fläskkotletter
 - 0.5 dl olja
 - 2 msk japansk soja
 - 2 msk vinäger
 - 1 st lök finhackad gul
 - 1.5 st pressade vitlöksklyftor
 - svartpeppar
 - korianderkorn ca 5 krossade
 
Gör så här
1
                1. Lägg kotletterna i en ugnssäker form.
            
2
                2. Rör ihop alla övriga ingredienser och ös blandningen över kotletterna så att det mesta av den hackade löken hamnar på just kotletterna. Låt dem ligga i marinaden någon halvtimme –  eller helst några timmar. Skeda under tiden över kotletterna med den marinad som samlats runt om.
            
3
                3. Låt rätten stå i 225 graders ugnsvärme cirka en halvtimme.
            
4
                4. Servera med kokt ris eller potatis, broccoli och/eller wokade grönsaker. Ät gärna ett äpple efter maten.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Om det råkar finnas fläskkarré till extrapris, går det utmärkt att byta ut kotletterna mot karrén i den här rätten.