Du behöver
- 1 dl crème fraîche
 - 1 msk citronsaft
 - 1 msk wasabi
 - salt och peppar
 - 8 st grillpinnar i trä
 - 8 st pilgrimsmussla
 
Gör så här
1
                Blanda creme fraichen, citronsaften och wasabin. Smaka av med salt och peppar och låt stå och dra i kylen i minst en halv timme.
            
2
                Skär grillpinnarna till cirka 8–10 centimeter långa pinnar och lägg i blöt i cirka 20 minuter. Om man lägger pinnarna i blöt håller de sig snygga och börjar inte brinna när man sedan ska grilla.
            
3
                Trä en pilgrimsmussla på varje grillspett, salta och peppra. Grilla dem i en panna (helst en grillpanna men en vanlig stekpanna går också bra) cirka 1 minut på var sida på hög värme och låt dem sedan svalna.
            
4
                Lägg wasabikrämen i botten av shotsglasen och lägg sedan i spetten med musslan.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







