Du behöver
- 2 dl savojkål strimlad
 - 1 tsk smör till stekning
 - 1 st vitlöksklyfta finhackad
 - 2 tsk sesamfrön
 - 0.5 st chili finhackad
 - 1 nypa salt
 - 2 st laxfilé à 125 g
 - smör till stekning
 - 1 nypa salt
 
Att servera till:
ris och soja
Gör så här
1
                Stek savoykålen på medelvärme i en stekpanna med lite smör. Tillsätt vitlök, sesamfrön och chili efter någon minut. Smaka av med salt och stek i ytterligare ett par minuter. Placera kålen på två serveringstallrikar.
            
2
                Stek laxfiléerna i en stekpanna på medelhög värme med lite smör i cirka 3 minuter på varje sida tills laxen är genomstekt. Salta filéerna försiktigt.
            
3
                Placera laxen på savoykålsbädden. Servera tillsammans med kokt ris och små skålar med soja att doppa laxen i.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







