Du behöver

  • 4 stora limefrukter
  • 1 1/2 tsk gelatinpulver
  • 1 mogen skalad, finhackad mango
  • 2 äggvitor
  • 1 msk strösocker
  • limeskal

Gör så här

Skär toppen av limefrukterna. Ta även av lite under så att de kan stå. Gröp ur frukt- köttet. Lägg över det i en skål. Pressa saften ur fruktköttet och häll 3 msk i en kastrull. Häll gelatinpulvret över och låt ligga tills det är löst. Mixa mangoköttet med resterande limesaft. Häll sakta ner gelatinblandningen i mangopurén. Rör om. Vispa vitorna till hårt skum. Vänd ner sockret och vänd sedan ner allt i mangopurén. Fyll de tomma limeskalen, täck över och frys in.


Kommentar:
Se länkarna för fler glassiga recept hittar!

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows