Du behöver
Tomatmousse:
3 st gelatinblad
300 g tomater
1 st gul lök (50 g)
1.5 msk smör
1 msk tomatpuré
salt
kajennpeppar
1.25 dl vispgrädde
Spenatmousse:
3 st gelatinblad
250 g bladspenat fryst hel
1 st gul lök (50 g)
1.5 msk smör
salt
vitpeppar eller svartpeppar
muskotnöt nyriven
1.25 dl vispgrädde
Sparrissallad:
150 g sparris fryst grön
1 st schalottenlök finhackad
3 st bladpersilja kvistar hackad
2 msk vitvinsvinäger
4 msk rapsolja
salt
strösocker
nymald vitpeppar
Garnering:
tomat Strimlad utan kärnor
Gör så här
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Första delen av en trerätters vintermiddag. Som varmrätt rekommenderas pepparbiff med James Bond-sås och som dessert trestjärnig apelsindessert.