Du behöver

  • 2 st apelsiner
  • 0.5 st honungsmelon eller galiamelon
  • 1 st äpple
  • 0.5 l jordgubbar
  • vindruvor
  • 1 st apelsin saft och rivet skal
  • 2 msk florsocker
  • 250 g keso naturell
  • 0.5 dl russin
  • 5 st valnötter hackade
  • honung lite flytande

Gör så här

1
Skala och skiva apelsinerna. Kärna ur och skär melonen i bitar. Skala och tärna äpplet. Halvera eller kvarta jordgubbarna och vindruvorna. Blanda apelsinsaft, rivet apelsinskal och florsocker. Häll över fruktsalladen. Låt den stå och dra en stund. Blanda keso, russin och nötter och servera till salladen. Ringla över lite flytande honung vid serveringen.

2
Lite smalare!

3
Hoppa över florsockret.


Kommentar:
Ur den egna lunchlådan vet du vad du får och styr själv smak och nyttighet. Enklaste sättet att fixa mat till lådan är att laga lite mer till middag.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows