Du behöver

  • 2 st apelsiner
  • 0.5 st honungsmelon eller galiamelon
  • 1 st Ă€pple
  • 0.5 l jordgubbar
  • vindruvor
  • 1 st apelsin saft och rivet skal
  • 2 msk florsocker
  • 250 g keso naturell
  • 0.5 dl russin
  • 5 st valnötter hackade
  • honung lite flytande

Gör sÄ hÀr

1
Skala och skiva apelsinerna. KÀrna ur och skÀr melonen i bitar. Skala och tÀrna Àpplet. Halvera eller kvarta jordgubbarna och vindruvorna. Blanda apelsinsaft, rivet apelsinskal och florsocker. HÀll över fruktsalladen. LÄt den stÄ och dra en stund. Blanda keso, russin och nötter och servera till salladen. Ringla över lite flytande honung vid serveringen.

2
Lite smalare!

3
Hoppa över florsockret.


Kommentar:
Ur den egna lunchlÄdan vet du vad du fÄr och styr sjÀlv smak och nyttighet. Enklaste sÀttet att fixa mat till lÄdan Àr att laga lite mer till middag.