Du behöver

  • 4 st laxskivor/bitar stora, tunna, gravade

Marinad:

2 tsk färsk ingefära riven
1 msk flytande honung
0.5 dl limesaft eller citronsaft

Tillbehör:

crème fraîche
färska örter
bröd

Gör så här

Blanda ingefära, citronsaft och honung. Lägg två laxskivor på ett fat och droppa över halva mängden marinad. Lägg över de båda andra laxskivorna och droppa över resten av marinaden. Låt stå i rumstemperatur i cirka 15 minuter. Servera med en klick créme fraiche, smaksatt med lite färska örter och ett gott, varmt kuvertbröd.


Kommentar:
Citrusfrukter har många användningsområden. Prova att laga våra smarriga desserter och goda marinader och inläggningar! Se länkarna för fler recept.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows