Du behöver
- 3 blad gelatin, vatten
 - 3 dl gräddfil
 - vitpeppar, salt
 - (2 msk klippt dill eller gräslök)
 - 1 burk matjesfiléer (i bitar)
 
Gör så här
1
                Blötlägg och smält gelatinet enligt påsens beskrivning. Rör ut det smälta gelatinet i gräddfilen, vrid i lite peppar. Salta ett kryddmått om inte sillen är mycket salt, rör i eventuellt kryddgrönt. Låt blandningen halvstelna och dela hel sillfilé i munsbitar. Varva sillbitar och gräddfilssmet i släta koppar eller glas som rymmer 1-1 1/2 dl Låt stelna i kyl någon timme.
            
2
                Servering: Sänk försiktigt kärlen i varmt vatten, nästan till randen, någon halvminut. Lossa puddingkanten med kniv och peta varsamt in luft mellan kärl och pudding. Stjälp upp.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







