Du behöver
- böckling ca 250 g
 - 2 st ägg kalla kokta
 - 1.5 msk dijonsenap fransk
 - gräslök ca 1 dl finhackad
 - 1.5 msk majonnäs
 
Gör så här
1
                Rensa böcklingen fri från skinn och grova ben. Kör fisken i matberedare eller mixer tills den blir finfördelad och har jämn konsistens.
            
2
                Skala och hacka äggen. Blanda samman böcklingmos, ägghack, senap och gräslök. Rör i och bind ihop det hela med majonnäs. Låt röran stå kallt någon timme.
            
3
                Forma röran till ägg med hjälp av två skedar och lägg på knaperstekta rårakor eller mörkt bröd. Toppa med sik- eller strömmingsrom. Strö hackad gräslök över.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







