Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 st paprika 1 röd, 1 grön och 1 gul
  • 2 msk smör
  • 5 skiva kassler
  • 10 st potatis stora
  • 2 dl riven ost
  • 3 dl vispgrädde

Gör så här

Hacka löken och tärna paprikan. Fräs dem mjuka i smör på svag värme. Skär kassler i ganska små tärningar och fräs även den tills vätskan försvunnit. Skala och skiva potatisen tunt. Varva potatis och det frästa i en eldfast form. Avsluta med potatis och riven ost. Slå över grädden och grädda i ugn 200 grader cirka 30-40 minuter eller tills potatisen är färdig. Servera gärna med grönsallad. Receptet kan med fördel ökas och lagas till många.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.