Du behöver
- 3 st paprikor i olika färger
- 2 st purjolök
- margarin
- 0.75 dl chilisås
- 1 msk senap
- 2.5 msk curry
- 1 msk paprikapulver
- 3 tsk italiensk salladskrydda
- salt och peppar
- 6 dl grädde
- 700 g skalade räkor
Gör så här
1
                Hacka paprikorna fint. Strimla det vita på purjolökarna fint. Fräs det hackade och strimlade i margarin i en traktörpanna.
            
2
                Häll på chilisåsen och senapen och rör om. Tillsätt alla kryddorna. Häll på grädden, hetta upp och smaka av. Tillsätt eventuellt mer av någon krydda. Lägg i räkorna och låt dem bli heta, men inte kokta.
            
3
                Servera med jasminris och grönsallad.
            
 
	 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            







Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.