Du behöver

  • 3 st paprikor i olika färger
  • 2 st purjolök
  • margarin
  • 0.75 dl chilisås
  • 1 msk senap
  • 2.5 msk curry
  • 1 msk paprikapulver
  • 3 tsk italiensk salladskrydda
  • salt och peppar
  • 6 dl grädde
  • 700 g skalade räkor

Gör så här

1
Hacka paprikorna fint. Strimla det vita på purjolökarna fint. Fräs det hackade och strimlade i margarin i en traktörpanna.

2
Häll på chilisåsen och senapen och rör om. Tillsätt alla kryddorna. Häll på grädden, hetta upp och smaka av. Tillsätt eventuellt mer av någon krydda. Lägg i räkorna och låt dem bli heta, men inte kokta.

3
Servera med jasminris och grönsallad.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.